Sloopauto gevraagd voor de duurzaamste autosloperij

Autodemontage van Spanje is als autodemontagebedrijf aangesloten bij STIBA en ARN.
Wij hebben als doel om de afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen, en een zo hoog mogelijk recyclingpercentage te behalen. Hier betaalt u geen extra kosten voor. Sloopauto gevraagd? Autodemontage van Spanje, is hét autodemontagebedrijf voor de inkoop van sloopauto’s.


U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor Audi, BMW, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, en overige automerken!

 

Gratis landelijk Sloopauto ophaaldienst: hoge vergoeding!

Sloopauto gevraagd: Autodemontage van Spanje betaalt een hoge vergoeding voor defecte auto’s, schade auto’s en Sloopauto’s, en halen deze kosteloos bij u op.

 

Shredder en duurzaam Autodemontagebedrijf

Autodemontage van Spanje heeft als enigste van Nederland een eigen shredderinstallatie als autosloperij in gebruik genomen. Hiermee zijn wij in staat om meer dan 96% van een auto te recyclen.

 

Auto Recycling en Sloperij

Autodemontage van Spanje is op het gebied van Autorecycling al meer dan 53 jaar marktleider. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaal en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.